Campionate cu licente full .. kit-uri + jucatori sunt in Italia, Spania si Olanda. Au fost adaugate cu licente full si Chelsea si Arsenal. Echipe noi : Rangers, Celtic, Rosemborg, FC Porto, Galatasaray, FC Kopenhaga, Dinamo Kiev si Djurgarden din Suedia. Egiptul a fost inlocuit de Coasta de Fildesr, Jamaica a fost inlocuita de Venezuela.
Voi mai reveni asupra echipelor incluse in cazul in care mai observ ceva nou. Sistemul competitional este cam acelasi cu o mica aditie in timpul unui sezon se joaca si cupa. WE9 mai contine si un mod suplimentar "Nippon Challenge : Go for 2006" unde jucati cu echipa nationala a Japoniei pentru a castiga turneul final din 2006.
Inca o optiune interesanta este "MEMORIAL MATCH". Aici se pot juca meciuri intre jucatori umani si se pot tine statistici, cate victorii ...cat infrangeri .. etc. Nu am avut cum sa testez acest mod deoarece necesita doua memory card-uri ( cate unul pentru fiecare human player ) si nu am decat unul. ( tin sa reamintesc am varianta pentru PS2 )
VIDEO: Leadtek WinFast PX8800 GT TDH
SOUND: Sound Blaster Audigy 2 ZS
HDD: 1x Seagate Barracuda 250 gb SATA, 1xWD 120 gb SATA
DVD/RW: 1x TEAC DV-W50D, 1x LG GSA-4163B
Last edited by JohnnyUSA : 09-10-2005 at 20:18.
|