Go Back   Forumul PESRomania > Jocuri PES/WE > Pro Evolution Soccer > Pro Evolution Soccer 2008 > Editing
FAQ Members List Calendar Radio Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read

Editing Acest forum este dedicat celor pasionati de editarea PES 2008.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-08-2008, 00:57   #11
Roxana
Incepator
 

Join Date: Apr 2008
Age: 31
Posts: 13
Rep Power: 11 Roxana is on a distinguished road
Default

am si eu o intrebare va rog mult sami raspundeti deci am important cu afs explorer stadionul dinamo dar in folderul care l-am downloadat mai era ceva cred pt ca sa inlocuiasca numele stadionului.m-ar interesa ce sa fac cu acele executabile care inlocuiesc numele stadionului k nuj ce sa fac tre sa le import si pe ele trebuiesc mutate undeva pls ast rasp
Roxana is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2008, 01:54   #12
alinho10
O mica Stea
 

Join Date: Oct 2006
Age: 32
Posts: 476
Rep Power: 13 alinho10 is on a distinguished road
Default

executabilele alea au numele stadioanelor din joc. daca tu in folderul unde ai binurile ptr stadioane dai 2click pe "Catalonia Stadium (11).bat" de exemplu, binurile stadionului pe care il vei importa vor fi aceleasi cu ale stadionului camp nou (catalonia). mai clar, stadionul pe care il introduci in joc va inlocui stadionul camp nou (catalonia). s-a mai discutat treaba asta. sper ca ai inteles ;)
alinho10 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2008, 11:36   #13
Roxana
Incepator
 

Join Date: Apr 2008
Age: 31
Posts: 13
Rep Power: 11 Roxana is on a distinguished road
Default

deci alea trebuiesc mutate in joc undeva ,trebuiesc importate sau pur si simplu dau dublu click unde le am???

deci eu vreau sa pun stadionul dinamo in locul lui konami si am importat fisierele lui dinamo cu afs explorer si am dat 2clik pe executabilul lui konami si sa deschis o fereastra neagra a stat 3 sec si sa inchis atat tre sa fac???

Last edited by Roxana : 06-08-2008 at 11:37. Reason: Automerged Doublepost
Roxana is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2008, 16:14   #14
cosminache
Echipa Mare
 

Join Date: Nov 2007
Location: Craiova
Age: 38
Posts: 126
Rep Power: 12 cosminache is on a distinguished road
Default

@Roxana intr-un folder pui binurile noului stadion si executabilul stadionului pe care doresti sa-l inlocuiesti apoi dai dublu click pe executabilul stadionului pe care doresti sa-l inlocuiesti si apoi copiezi binurile noului stadion in kitserver img cv_1 , succes
cosminache is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2008, 20:59   #15
marian1989
Eliminat
 

Join Date: May 2008
Age: 29
Posts: 31
Rep Power: 0 marian1989 is on a distinguished road
Default

cu ce progam se fac stadioanele? ziceti si mie si ma bag eu si ceo iesi o iesi
marian1989 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2008, 22:32   #16
steaua07
Echipa PESRomania
 
steaua07's Avatar
 

Join Date: Dec 2005
Location: Sighisoara, MURES
Age: 28
Posts: 648
Rep Power: 13 steaua07 will become famous soon enough
Default

Mai fratzilor, daca se puteau face usor stadioanele faceam 20, dar se fac mai diferit decat la pes 6, cei care au ghencea si dinamo facute de mine si convertite de cei de la pesforum nu sunt 100 % compatibile.
Ca sa faci un stadion iti trebuie in primul rand Rhinoceros pt structura 3D, aici mai ai nevoie de photoshop ca sa-ti faci sau sa-ti editezi texturile ( deci ai nevoie de cunostite in rhino si photoshop) dupa ce ai facut strucura ca la carte adica scaune cat mai 3D nu ca la pes 6 pui o poza cu scaune si gata tribuna. Apoi cu Blender si PES Stadium Studio 2008 le faci in format bin si apoi urmeaza crowd-ul (public) si gata stadionul. Usor nu?, daca o sa am timp o sa fac daca nu asta este.
__________________
INTEL Core 2 DUO e6750 2.66GHz
Gigabyte GA-P35C-DS3R
Geil Ultra 2GB DDR2 800MHz CL4 Dual Channel Kit
Seagate 500 GB SATA-II 7200RPM 32 MB Barracuda
Gainward BLISS 8600GTS 256MB DDR3 128-bit
Asus VW192S 19 inch 5 ms Wide Screen

- best games ever played -





steaua07 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2008, 23:51   #17
Roxana
Incepator
 

Join Date: Apr 2008
Age: 31
Posts: 13
Rep Power: 11 Roxana is on a distinguished road
Default

cosminake ms ms ms foarte mult stii dc numi iesea mie eu punea binurile in cv_0 dar tot nu am priceput cu redenumirea stadionului eu dau 2 click dar tot nu merge tre sa mut executbailul undeva in kitserver tre sal export si pe el cu afs explorer e ultima intrebare pls raspundemi k vad k le ai ms anticipat
Roxana is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2008, 09:19   #18
cosminache
Echipa Mare
 

Join Date: Nov 2007
Location: Craiova
Age: 38
Posts: 126
Rep Power: 12 cosminache is on a distinguished road
Default

Fi atenta pui intr-un folder binurile si executabilul dai dublu click pe executabil si astepti pana se inchide caseta aia ,care dureaza cam 3 secunde ( executabilul schimba numerele binurilor ca sa ai stadionul dorit peste alt stadion pe care nu-l mai vrei ) apoi muti doar binurile in kitserver img cv_1
cosminache is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2008, 21:48   #19
marian1989
Eliminat
 

Join Date: May 2008
Age: 29
Posts: 31
Rep Power: 0 marian1989 is on a distinguished road
Default

ma da nik nou nikaieri faceti si voi stadioane din liga 1 daca e sa fie tot tacamu
marian1989 is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2008, 01:07   #20
alinho10
O mica Stea
 

Join Date: Oct 2006
Age: 32
Posts: 476
Rep Power: 13 alinho10 is on a distinguished road
Default

da mai bine fa tu si ne anunti si pe noi cand ai terminat, ok?
alinho10 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 15:32.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
2003 - 2008 PESRomania