Go Back   Forumul PESRomania > Jocuri PES/WE > Pro Evolution Soccer > Pro Evolution Soccer 2008 > Editing
FAQ Members List Calendar Radio Arcade Search Today's Posts Mark Forums Read

Editing Acest forum este dedicat celor pasionati de editarea PES 2008.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-11-2008, 13:19   #21
steaua07
Echipa PESRomania
 
steaua07's Avatar
 

Join Date: Dec 2005
Location: Sighisoara, MURES
Age: 27
Posts: 648
Rep Power: 12 steaua07 will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by marian1989 View Post
ma da nik nou nikaieri faceti si voi stadioane din liga 1 daca e sa fie tot tacamu
Baiete eu ti-am scris mai sus programele necesare, spor la treaba, eu unu nu am timp, am scoala de soferi acum si luna viit am plecat in spania, daca e sa astepti dupa mine ai ce astepta pana in octombrie. ;-)
__________________
INTEL Core 2 DUO e6750 2.66GHz
Gigabyte GA-P35C-DS3R
Geil Ultra 2GB DDR2 800MHz CL4 Dual Channel Kit
Seagate 500 GB SATA-II 7200RPM 32 MB Barracuda
Gainward BLISS 8600GTS 256MB DDR3 128-bit
Asus VW192S 19 inch 5 ms Wide Screen

- best games ever played -





steaua07 is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2008, 16:58   #22
cr3tzu
*Echipa PESRomania*
 
cr3tzu's Avatar
 

Join Date: Oct 2005
Location: ! Bucuresti !
Age: 30
Posts: 1,161
Rep Power: 14 cr3tzu will become famous soon enough
Default

marian1989 ti am dat ieri un ultim advertisment... adio..
__________________


cr3tzu is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2008, 16:09   #23
daniel1982
Incepator
 

Join Date: May 2008
Age: 35
Posts: 15
Rep Power: 10 daniel1982 is on a distinguished road
Default

as avea o intrebare.am vazut ca sunt disponibile doar 2 stadioane din liga 1.stadionul ghencea si cel al lui dinamo!!am incercat sa le pun pe amandoua dar am vazut ca au acelasi bin aproape si deci un stadione exclude celalalt!!!imi spuneti si mie cum fac sa le am pe amandoua???
daniel1982 is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2008, 16:18   #24
alinho10
O mica Stea
 

Join Date: Oct 2006
Age: 31
Posts: 476
Rep Power: 12 alinho10 is on a distinguished road
Default

mai omule, de ce postezi acelasi lucruri in mai multe locuri?? posteaza si tu intr-un singur loc si asteapta raspuns, ca asa e obositor si pentru tine si pentru cei care citesc posturile. in fond, sunt aceiasi useri si in topicul asta si in celalalt. cauta si vezi ca s-a discutat foarte detaliat treaba asta. nu mai stiu in ce topic.

later edit... chiar in topicul asta, gasesti in pagina anterioara ;)

Last edited by alinho10 : 06-15-2008 at 16:22.
alinho10 is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2008, 01:42   #25
daniel1982
Incepator
 

Join Date: May 2008
Age: 35
Posts: 15
Rep Power: 10 daniel1982 is on a distinguished road
Default

k,scuze.dar in pagina anterioara nu este raspunsul la intrebarea mea.sa fiu mai detaliateci,stadioanele ghencea si dinamo(unicele stadioane romanesti pt pes2008) au multe bin-uri la fel(acelasi numere).pun ghencea si il accepta(adica apare in joc).daca pun si cel al lui dinamo(asa cum sa explicat in pagina anterioara)il copiaza desupra cel al stelei chiar daca dau sa inlocuiasca alt stadion.rezultat: nu pot sa le am pe amandoua!eu vreau sa stiu cum fac sa le am pe amandoua!!daca cineva poate sa ma ajute...oricum cer scuze pt insistenta!!!
daniel1982 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 12:47.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
2003 - 2008 PESRomania